Kategorier Produsenter
Bruker:    
Glemt passord?
Passord:   
Produkter: 0  Subtotal: 0NOK

BÆRBARE PCER

Produktet er ikke lenger i vårt sortiment. Ta kontakt om du trenger hjelp til å finne et erstatningsprodukt.
ASUS ZenBook 13 OLED UM325UA 13,3" FHD 400 nits Radeon Graphics, Ryzen 7 5700U, 16 GB RAM, 512 GB SSD, Windows 10 Home (UM325UA-PURE10)

ASUS ZenBook 13 OLED UM325UA 13,3" FHD 400 nits Radeon Graphics, Ryzen 7 5700U, 16 GB RAM, 512 GB SSD, Windows 10 Home (UM325UA-PURE10)

Modell: Asus Zenbook
Skjermstørrelse: 13.3"
Oppløsning : 1920 x 1080
Berøringsskjerm: Nei
Vekt: 1.14Kg
Mobilt bredbånd: Nei
Operativsystem: Windows 10 Home
HDD: 0GB
SSD / Flash: 512GB
Minne: 16GB
Prosessor: AMD Ryzen™ 7
Diskret grafikk: -
Tegnsett: Nordisk
CTO / BTO: Nei
Beskrivelse

ASUS ZenBook 13 OLED UM325

Features:
  • Det kompakte, lette og tynne helmetalldesignet til ZenBook 13 OLED gjør den til et ideelt reisefølge. Den er også verdens letteste OLED AMD laptop1 med et ultralett 1,14 kg chassis – slik at du kan nyte enestående bærbarhet uansett hvor du er.
  • Med ZenBook 13 OLED sin fantastiske batterilevetid2 på 16 timer, er det ikke noe problem å være på farten uten lader. Når du trenger å fylle opp batteriet, kan hurtigladingsfunksjonen gjenopprette batteriet til 60 % på bare 49 minutter, slik at du kan komme i gang med det du skal uten å vente i evigheter.
  • Den kompakte og elegante ZenBook 13 OLED er ekstremt lett, så den er ypperlig som reisefølge. Uansett hvor reisen tar deg, tilbyr den enestående ytelsen og de praktiske funksjonene økt effektivitet og mer inspirasjon.
  • Pine Grey er en glansende nyanse som er rolig og fredelig. Den har en aura av profesjonell visdom, og kommer med en spesiell forskjøvet versjon av den ikoniske ZenBook-finishen i spunnet metall.
  • Lilac Mist formidler et subtilt preg av luksuriøs stil. Elegant og moderne– sjarmerende og sofistikert. Denne nydelige, matte nyansen passer perfekt med den klassiske ZenBook-finishen i spunnet metall.
  • Den fantastiske FHD OLED HDR NanoEdge-skjermen3 på ZenBook 13 OLED leverer utrolig detaljerte og realistiske bilder med ultra-levende farger, PANTONE®-validert fargenøyaktighet, og et fargespekter i 100 % DCI-P3 kinokvalitet. Den er også VESA DisplayHDR™ True Black-sertifisert for dype svarte toner og økt dynamisk område. Med TÜV Rheinland-sertifisert øyepleie er denne oppslukende skjermen med tynne rammer en ypperlig allrounder for arbeid og lek.

Selv om vi gjør vårt beste for å gi relevant informasjon, så er bildene kun for å gi et generelt inntrykk, og selve varen er ikke nødvendigvis akkurat slik som avbildet. Dersom det er forskjeller mellom produktoverskrift, beskrivelse og bilde, så er det produktoverskriften som gjelder (f.eks. PCer kommer ikke nødvendigvis med skjerm selv om bildet viser det). Hvis noe er uklart, vennligst send epost til kundestøtte før du bestiller. Vi tar forbehold om trykkfeil og endring av priser og spesifikasjoner uten varsel.

Kontakt oss  |  Salgs- og leveringsvilkår  |  Din sikkerhet